De kennis en kunde van Abbas Hamza

De kennis en kunde van Abbas Hamza, een nieuwe collega die nu een aantal maanden bij ons aan het werken is. Al een geruime tijd is Abbas aan het werk als software engineer in verschillende branches. Bij ons houdt hij zich op dit moment vooral bezig met het programmeren van Siemens PLC.

Abbas heeft ervaring met programma’s als Labview, C++, Siemens PLC (SIMATIC S7, TIA portal en WinCC) en PLC pilz (PNOZmulti). Hij startte met meerdere opleidingen in de Elektrotechniek, waarna hij aan de slag ging als Software Engineer. Zijn kennis en knowhow heeft hij bij verschillende opdrachten in onder andere de robotica kunnen inzetten. Daarnaast heeft Abbas ook geruime tijd programmeer opdrachten voor machines uitgevoerd.

Op dit moment is Abbas bij FMI ImProvia aan de slag met het programmeren van Siemens PLC, inclusief safety in Tia portal voor een beweegbare brug. Daarnaast helpt hij bij het opzetten van een mobiele HMI-bediening en een WinCC server-client oplossing.

Abbas is naast zijn technische kennis ook erg organisatorisch en sociaal aangelegd. Hij spreekt naast Nederlands ook Arabisch, Turks en Engels.

Wil jij gebruik maken van Abbas zijn kennis en kunde? Heb jij een technisch vraagstuk liggen wat aandacht vergt? Neem dan contact op met onze Accountmanager Manon de Bie via +31 6 12 64 01 05.