Sustainability is een voorwaarde voor succes en toekomstbestendigheid van de maakindustrie

Wat als je samen met je nieuwe collega’s aan je eerste werkdag begint? FMI ImProvia zorgt met een onboarding voor een succesvol begin van alle nieuwe medewerkers. Op deze dag bespreken we de visie en missie van de organisatie, hebben we het over een veilige werkomgeving en het pensioen. Krijg je toegang tot alle systemen en maak je kennis met je nieuwe collega’s. Zo voelt iedereen zich snel thuis bij FMI ImProvia!

Technologie maakt de wereld slimmer, veiliger en duurzamer. De uitdagingen die er liggen zijn groot en daaraan kunnen bijdragen is fantastisch. Het is een mooie ontwikkeling dat steeds meer bedrijven ons weten te vinden. Daarom investeren we in de groei van mensen, van engineer tot data analist. Samen dragen we bij aan de technologie, en technologie draagt bij aan de wereld. Daarom zijn we trots dat we steeds meer collega’s mogen verwelkomen. Een onboarding dag bij FMI ImProvia is informatief, maar gezellig. Je krijgt als nieuwe collega alle kennis en tools aangereikt om goed van start te gaan!

Een goedgeregeld pensioen en veilige werkomgeving  

Bij FMI ImProvia wordt niet alleen gewerkt aan de toekomst, maar denken we ook na over de toekomst van jou als nieuwe collega. Tijdens de onboarding dag vertellen we je alles over het pensioenreglement en waar je deze gegevens kunt terugvinden. Daarnaast geven we uitleg over veiligheid. We nemen de tijd om de verschillende protocollen door te nemen en waar je ze kunt nalezen. Omdat we een goedgeregeld pensioen en een veilige werkomgeving belangrijk vinden!

Samen gaan we het avontuur aan   

Wij geloven dat werken leuk moet zijn. Zodra werken niet meer leuk is breekt dat op een gegeven moment op, en dat rekenen we onszelf aan. Daarom vinden we het belangrijk dat we het gevoel meegeven dat we samen één team zijn. Samen maken we elkaar sterker, we vieren successen en om elkaar beter te leren kennen bieden we de mogelijkheid aan om deel te nemen aan activiteiten buiten werk om. We faciliteren de ideeën die worden bedacht door jou of collega’s. Van een BBQ tot skireis of luchtballonvaart; het brengt volop gezelligheid waar je het nog dagen over hebt samen met collega’s!

Collega’s staan altijd klaar om je te helpen

De eerste periode als nieuwe collega bij FMI ImProvia komt er veel op je af. Je moet wennen aan de systemen en werkwijzen en je leert daarnaast de organisatie én je collega’s kennen. Gelukkig staan collega’s voor je klaar om je te helpen. De deur staat bij iedereen altijd open, dat maakt het makkelijk om elkaar aan te spreken. Er is wederzijds vertrouwen; niemand kijkt ervan op als je een keer eerder vertrekt of later binnenkomt. Er wordt vanuit gegaan dat jij dit met een goede reden doet. FMI ImProvia is echt een mensenbedrijf. We doen het samen! Wil jij ook onderdeel uitmaken van een informele en vooruitstrevende organisatie? Bekijk al onze openstaande vacatures!