Tomorrow engineered today

Over FMI ImProvia.

Technologie is wat al honderden jaren zorgt voor ontwikkeling, groei en stabiliteit van onze maatschappij. Om toekomstbestendig te blijven ben je, zowel in de publieke als de private sector, sterk afhankelijk van techniek. Want daar waar sneller, slimmer, goedkoper of toekomstbestendiger wordt gewerkt, zit de winst.

Wij zijn FMI ImProvia. Als multidisciplinair technisch dienstverlener, richten wij ons op de volledige waardeketen. Van consultancy, engineering en realisatie tot en met beheer en service van tools, modules, installaties en complete machines. Dit doen we voor de Hightech industrie, de energiesector en de inframarkt.

Wij kijken verder dan waar opdrachtgevers om vragen. Want alleen dan kunnen we technologie zo intelligent mogelijk inzetten en oplossingen bedenken die business naar grote hoogten kunnen stuwen. Hiervoor zijn mensen nodig die processen doorzien en begrijpen waar kansen liggen voor verbetering. Engineers die bestaande en nieuwe technieken kennen en deze slim weten te implementeren.

Bij FMI ImProvia geloven wij in de kracht van technische ontwikkelingen, hun makers en de impact die techniek heeft op de wereld. Ingenieuze ideeën die we omzetten naar een technische duurzame oplossing waarmee je de toekomst tegemoet kunt. Want de toekomst, die bouwen we vandaag.

Kwaliteit & veiligheid

In ons werk draait alles om kwaliteit én vertrouwen. Dat begrijpen wij bij FMI ImProvia als geen ander. Wij zorgen dat die kwaliteit hoog blijft door onze mensen regelmatig te trainen en bij te praten over de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied.

FMI ImProvia is in bezit van de volgende certificeringen:

    

Technologie mogelijk maken. Dat is onze drijfveer.

Wij beleven techniek. We zijn gedreven om technologie in te zetten om een impact te maken. We bieden techneuten een podium voor hun expertise en maken techniek weer aantrekkelijk.

  • Wij kijken verder dan de vraag van de opdrachtgever

  • Wij zien de kracht van technologische ontwikkelingen

  • Wij zijn altijd innovatief, dankzij een originele en andere kijk

  • Wij maken succes mogelijk

  • Wij zijn gedreven door techniek en gericht op vooruitgang

MVO beleid

FMI ImProvia is zich bewust van de maatschappelijke verantwoordelijkheid die zij draagt en streeft daarom naar een gezonde balans tussen mensen, planeet en winst in al onze projecten. Hiervoor heeft FMI ImProvia een MVO beleid dat we als één team uitvoeren en uitdragen.