Engineering professionals

Multidisciplinaire technische professionals.

Kennis en kunde als oplossing voor
capaciteits- en kennisvraagstukken. 

Uw organisatie heeft op korte termijn behoefte aan extra specifieke kennis en kunde. Expertise die u zelf niet in huis heeft. Maak kennis met de engineers van FMI ImProvia. Onze engineers met een hoog kennisniveau, flexibiliteit en uitstekende sociale vaardigheden vullen uw team aan en zorgen ervoor dat uw project een succes wordt. 

Engineering professionals

 • Electrical Engineering

  De continuïteit van productie, mobiliteit en beschikbaarheid staat of valt met de juiste inrichting van elektrotechnische installaties. Of het nu gaat om een productielijn, infra-kunstwerk, weg-systeem of hoogspanning station: elektriciteit is cruciaal.

  Werken als Electrical Engineering

 • Mechanical Engineering

  Mechanical Engineers zijn een onmisbare schakel in productontwikkeling, productinnovatie en machinebouw. Van transportsystemen tot complexe productiemachines: mechanica is de basis van goede én veilige operatie van de machine. 

 • Industriële automatisering en software Engineering

  Machines bouwen, technische installaties aanleggen en systemen integreren is één, maar een betrouwbare en veilige operatie staat of valt met juiste software. Voor complexe machines, productielijnen of infra-projecten als bruggen en sluizen is de besturingstechniek essentieel.

Overzicht

 • Industrie

  In de huidige maatschappij biedt innovatieve technologie oplossingen voor elk probleem voor alle sectoren. 

 • Energie

  Om de CO2 uitstoot te reduceren en een duurzamer energienetwerk te creëren zijn nieuwe energiebronnen in ontwikkeling.

 • Water

  Modern waterbeheer vereist geavanceerde technologieën en een duurzame strategie. 

Verbinding en groei bij FMI ImProvia Engineering Professionals

FMI ImProvia Engineering Professionals onderscheidt zich met een unieke formule, zo blijkt uit een dubbelinterview met twee collega’s. Zij vertellen over de toegevoegde waarde voor opdrachtgevers, de onderlinge verbondenheid en de groeimogelijkheden voor professionals.