Modern waterbeheer vereist geavanceerde technologieën en een duurzame strategie. 

Water

Modern waterbeheer vereist geavanceerde technologieën en een duurzame strategie. Of het nu gaat om waterdistributie voor de landbouw, watervoorziening voor mens en industrie, of om zuivering van afvalwater: waterbeheer is cruciaal.

Op basis van nieuwe kennis en technologie kunnen we de watercyclus steeds verder verbeteren en optimaliseren. Van opslag en afvoer tot zuivering en distributie. FMI ImProvia biedt ingenieurs en adviesdiensten op het gebied van water installaties. Of het nu gaat om een industrieel bedrijf of een drinkwaterbedrijf:  onze professionals gaan voor een geslaagd project.

Expertisegebieden

 • Electrical Engineering

  De continuïteit van productie, mobiliteit en beschikbaarheid staat of valt met de juiste inrichting van elektrotechnische installaties. Of het nu gaat om een productielijn, infra-kunstwerk, weg-systeem of hoogspanning station: elektriciteit is cruciaal.

  Werken als Electrical Engineering

 • Mechanical Engineering

  Mechanical Engineers zijn een onmisbare schakel in productontwikkeling, productinnovatie en machinebouw. Van transportsystemen tot complexe productiemachines: mechanica is de basis van goede én veilige operatie van de machine. 

 • Industriële automatisering en software Engineering

  Machines bouwen, technische installaties aanleggen en systemen integreren is één, maar een betrouwbare en veilige operatie staat of valt met juiste software. Voor complexe machines, productielijnen of infra-projecten als bruggen en sluizen is de besturingstechniek essentieel.

Erol Pekçe - Business Development