Om de CO2 uitstoot te reduceren en een duurzamer energienetwerk te creëren zijn nieuwe energiebronnen in ontwikkeling.

Energie

“Hoe om te gaan met energie in de toekomst?” Dit is één van de belangrijkste vragen die onze samenleving stelt. Met als gevolg tal van ontwikkelingen, zoals de transitie van publiek naar privaat, decentrale opwekking, slimme meters, elektrisch rijden en het energieakkoord om de energietoelevering te verduurzamen. Zeker nieuwe energiebronnen zijn daarbij van belang: wind, zonlicht, regen, golven, getijden en aardwarmte.

De engineers van FMI ImProvia zetten deze trends om in concrete projecten voor het energienetwerk van de toekomst, waarin nieuwe bronnen de standaard worden. Ze hebben kennis en expertise op het gebied van energietransport en -distributie, waarbij veiligheid en continuïteit op een gedeelde eerste plaats staan.

Expertisegebieden

 • Electrical Engineering

  De continuïteit van productie, mobiliteit en beschikbaarheid staat of valt met de juiste inrichting van elektrotechnische installaties. Of het nu gaat om een productielijn, infra-kunstwerk, weg-systeem of hoogspanning station: elektriciteit is cruciaal.

  Werken als Electrical Engineering

 • Mechanical Engineering

  Mechanical Engineers zijn een onmisbare schakel in productontwikkeling, productinnovatie en machinebouw. Van transportsystemen tot complexe productiemachines: mechanica is de basis van goede én veilige operatie van de machine. 

 • Industriële automatisering en software Engineering

  Machines bouwen, technische installaties aanleggen en systemen integreren is één, maar een betrouwbare en veilige operatie staat of valt met juiste software. Voor complexe machines, productielijnen of infra-projecten als bruggen en sluizen is de besturingstechniek essentieel.

Erol Pekçe - Business Development