De infratechniek staat niet stil.

Infratechniek

Communicatie en integratie van IT in verkeersmanagementsystemen, renovatie van verouderde infra en verduurzaming maken de infratechniek met de dag complexer - maar ook beter en veiliger. Innovaties om de infrastructuur nog beter en efficiënter te maken zijn nodig om mobiliteit te verbeteren.

Onze technisch specialisten staan u graag bij om aan de slimme weg van de toekomst te werken. Ze hebben een bewezen reputatie in ontwerp van technische installaties voor wegen, tunnels, sluizen en bruggen. Ze tillen uw project naar een hoger plan met expertise, engineering services en projectmanagement. 

Expertisegebieden

 • Electrical Engineering

  De continuïteit van productie, mobiliteit en beschikbaarheid staat of valt met de juiste inrichting van elektrotechnische installaties. Of het nu gaat om een productielijn, infra-kunstwerk, weg-systeem of hoogspanning station: elektriciteit is cruciaal.

  Werken als Electrical Engineering

 • Mechanical Engineering

  Mechanical Engineers zijn een onmisbare schakel in productontwikkeling, productinnovatie en machinebouw. Van transportsystemen tot complexe productiemachines: mechanica is de basis van goede én veilige operatie van de machine. 

 • Industriële automatisering en software Engineering

  Machines bouwen, technische installaties aanleggen en systemen integreren is één, maar een betrouwbare en veilige operatie staat of valt met juiste software. Voor complexe machines, productielijnen of infra-projecten als bruggen en sluizen is de besturingstechniek essentieel.

Erol Pekçe - Business Development