In de huidige maatschappij biedt innovatieve technologie oplossingen voor elk probleem voor alle sectoren. 

Industrie

In de huidige maatschappij biedt innovatieve technologie oplossingen. Voor elk problem, in alle sectoren. Maar hoe zorg je als organisatie in de industriële sector dat je de ontwikkelingen bijhoudt en niet achterop raakt? Het verbeteren van producten, machines en installaties is immers cruciaal om de concurrentie een stapje voor te blijven.

De professionals van FMI ImProvia ondersteunen industriële bedrijven met oplossingen voor deze technologische uitdagingen. Onze professionals hebben brede kennis en ervaring opgebouwd in onder andere machinebouw, maakindustrie en de petrochemie.

Expertisegebieden

 • Electrical Engineering

  De continuïteit van productie, mobiliteit en beschikbaarheid staat of valt met de juiste inrichting van elektrotechnische installaties. Of het nu gaat om een productielijn, infra-kunstwerk, weg-systeem of hoogspanning station: elektriciteit is cruciaal.

  Werken als Electrical Engineering

 • Mechanical Engineering

  Mechanical Engineers zijn een onmisbare schakel in productontwikkeling, productinnovatie en machinebouw. Van transportsystemen tot complexe productiemachines: mechanica is de basis van goede én veilige operatie van de machine. 

 • Industriële automatisering en software Engineering

  Machines bouwen, technische installaties aanleggen en systemen integreren is één, maar een betrouwbare en veilige operatie staat of valt met juiste software. Voor complexe machines, productielijnen of infra-projecten als bruggen en sluizen is de besturingstechniek essentieel.

Erol Pekçe - Business Development

Project in de kijker

Lift my career.

Vacuümtechniek, cleanroom, precisietechniek

 • Best, Nederland
 • 32 - 40 uur

Objectgeoriënteerd programmeren (OOP)

 • Drachten, Nederland
 • 40