De kennis en kunde van Anh Thien

Nadat de emigratieplannen van Anh Thien niet door zijn gegaan is hij weer terug in dienst getreden bij FMI ImProvia, waar hij in 2014 is begonnen na zijn afstuderen.

Anh Thien is in 2014 afgestudeerd voor de opleiding Mechatronica. Na zijn afstudeerperiode bij ImProvia, is hij in dienst getreden als Electrical Engineer. Later is hij ook aan de slag gegaan met mechanische vraagstukken, totdat hij in december 2019 besloot om te emigreren naar Vietnam. Helaas heeft hij deze stap niet kunnen maken, mede door de pandemie. Hij heeft besloten om in Nederland  te blijven en is met zijn volle enthousiasme weer binnen FMI ImProvia aan de slag gegaan.

In de tijd dat Anh Thien bij FMI ImProvia werkzaam is geweest, heeft hij aan meerdere projecten gewerkt. Met zijn ruime ervaring met construeren in Solidworks en programma's als Autodesk, AutoCAD en Inventor is hij veelzijdig inzetbaar. Op dit moment is Anh Thien aan de slag met het nieuwbouw project van ÆVO. Hiervoor heeft hij aan onder andere aan besturingsinstallaties, inpaklijnen, sorteermachines en besturingskasten gewerkt. Naast zijn engineeringswerkzaamheden, heeft Anh Thien ook een coördinerende rol bij verschillende projecten.

Wil jij gebruik maken van de kennis en kunde van een van onze Engineers? Heb jij een technisch vraagstuk liggen wat aandacht vergt? Neem dan contact op met onze Accountmanager Manon de Bie via +31 6 12 64 01 05.