De kennis en kunde van John de Jongh

Al bijna 40 jaar is John werkzaam in de techniek. In 2011 is John gestart binnen FMI ImProvia als Lead Engineer. Hoofdzakelijk ligt zijn ervaring in de constructie van machinebouw.

John heeft voor verschillende, grote, klanten gewerkt. Hierbij had hij vaak de verantwoording over de engineering van diverse installaties, waarbij alle aspecten van het engineering vak een rol speelden. Door zijn ruime ervaring is hij in staat om de kwaliteit van een tekenpakket te beoordelen op vorm- en plaat toleranties, maar ook op maakbaarheid en kostenbewust engineeren.

De meeste jaren bij FMI ImProvia heeft John voor een klant uit de voedingsindustrie gewerkt. Hierbij was hij verantwoordelijk voor het technisch uitwerken van handlingsystemen als design engineer. Later is hij voor dezelfde klant ingezet als project engineer, waar hij samen met collega’s verantwoordelijk was voor alle engineeringsprojecten binnen het bedrijf. Hierbij gaat het om gestelde specificaties, planning, budget en kwaliteitseisen. Sinds enkele maanden is John bezig als Systeemarchitect aan een machine voor in een trainingscentrum.

Programma’s als Inventor, Solid Works, Unigraphics en MS-Projects gebruikt John al jaren. Wil jij gebruik maken van de kennis en kunde van een van onze Engineers? Neem dan contact op met onze Accountmanager Manon de Bie via +31 6 12 64 01 05.