De kennis en kunde van Marco van Rijn

Marco van Rijn, onze nieuwe collega binnen FMI ImProvia, in de spotlight! Met jarenlange ervaring als Electrical Engineer in de treinen en vliegtuigindustrie is hij reeds gestart om met zijn elektrotechnische kennis mee te werken aan een nieuwe brug.

Marco heeft ervaring met programma’s als Autodesk Autocad, Multi-Sim Ultiboard, Siemens S7 ET200S PLC/HMI/NCM manager en C++. Hij startte zijn loopbaan bij zijn vader in de bloembollenkwekerij, waar zijn interesse naar besturingstechnieken begon. Daarna is hij gestart met het werken aan vliegtuigsimulatoren, waar hij verschillende simulatoren heeft ontworpen met SEE-Electrical. Verder is Marco gespecialiseerd in het afstemmen van bewegingsonderdelen van alle simulatoren met het MOOG Explorer programma. Om zich nog meer te ontwikkelen als Engineer heeft hij ook projecten gedaan met vliegtuig galley’s en voor de NS-treinmodernisering. Hier heeft Marco meegewerkt aan het moderniseren van het nieuwe interieur van de intercity met de USB aansluitingen op elke stoel. Deze zijn destijds in Autocad verwerkt en met behulp van Eplan is dit inzichtelijk geworden.

Bij FMI ImProvia werkt hij op dit moment aan de elektrotechnische schema’s voor de nieuwe Michiel de Ruyterbrug in Urk, de nieuwe verlichting van de IJtunnel in Amsterdam en heeft hij voor een cementfabriek de inventarisatie gemaakt voor de benodigde apparatuur om een nieuwe grondstof verdeling in te richten.

Naast zijn brede kennis van de techniek is Marco in staat om met een helicopterview over installaties heen te kijken, is hij erg sociaal en organisatorisch aangelegd en gaat hij kostenbewust te werk.

Wil jij gebruik maken van Marco zijn kennis en kunde? Heb jij een elektrotechnisch vraagstuk liggen wat aandacht vergt? Neem dan contact op met onze Accountmanager Manon de Bie via +31 6 12 64 01 05.

Onze expertises

  • Momenteel zijn er geen items aanwezig.