Stagiaires bij FMI ImProvia

Begin februari is er weer een grote groep stagiaires gestart binnen FMI ImProvia.

Bij FMI ImProvia is er veel ruimte voor nieuw talent, zo begint iedere stagiaire met een eigen opdracht, vanuit diverse opleidingen. Onze stagiaires komen vanuit een breed scala aan opleidingen: Mechatronica, Elektrotechniek, Technische Informatica, Werktuigbouwkunde, Toegepaste Wiskunde, Technische Bedrijfskunde. Maar binnen FMI ImProvia zijn er zeker niet alleen mogelijkheden voor technische stages. Zo zijn er bij ons ook stagiaires gestart vanuit de opleidingen: Commerciële Economie, Bedrijfskunde, Human Resource Management en Communicatie & Multimedia Design. Wij stellen graag alvast twee van onze stagiaires aan jullie voor..

Even voorstellen, Simon 

Mijn naam is Simon Corneille, 24 jaar en ik woon in Bergen op Zoom. Ik studeer Communicatie & Multimedia Design op Avans in Breda. Ik ben een creatieve duizendpoot met een brede interesse en fascinatie voor nieuwe media. Door mijn affiniteit met technologie heb ik voor een stage bij FMI ImProvia gekozen. Naast mijn opleiding vind ik het leuk om te fitnessen en leuke dingen te doen met vrienden. In het begin van mijn stage ben ik erachter gekomen dat ik de marketingafdeling goed kan ondersteunen, door hen te helpen bij het vergaren van beeldmateriaal. Tijdens mijn stage ga ik samen met Nikki langs verschillende takken van FMI ImProvia om hun verhaal in beeld te brengen. De samenwerking met Nikki is erg prettig. Nikki studeert Marketing of Social Business, daardoor kunnen we tekstueel en visueel goed combineren. Mijn eerste indruk als stagiair bij FMI ImProvia is erg goed. Er is ruimte om fouten te maken, waardoor ik erg veel kan leren. Daarnaast ervaar ik een prettige werksfeer. Ik word goed aan het werk gezet, maar er is ook tijd om te reflecteren.

Even voorstellen, Nikki 

Mijn naam is Nikki Leijs, 21 jaar en ik woon in Ossendrecht. Ik ben in februari gestart bij FMI ImProvia met mijn afstudeeropdracht. Momenteel zit ik in mijn 4e jaar van de opleiding Marketing of Social Business, ook wel Commerciële Economie aan de Hogeschool Rotterdam. Hiernaast werk ik in de horeca en promotie, ga ik er graag op uit met vriendinnen en wandel graag met mijn 2 lieve hondjes. Voor FMI ImProvia ga ik een onderzoek uitvoeren binnen de Business Unit Consultancy, gericht op de doelgroep. Tijdens het onderzoek spreek ik met verschillende klanten om de klantreis in kaart te brengen. Met als uitkomst een passend concept. Hiernaast ga ik voor een klein deel de marketingafdeling ondersteunen. Dit door input te verkrijgen voor de website en de socials. Samen met Simon zal ik langs verschillende locaties gaan om onder andere het verhaal van de medewerkers verder te vertellen. De eerste weken bij FMI ImProvia zijn mij, onlangs de coronaproof communicatie, erg goed bevallen. Je wordt  met open armen ontvangen en iedereen is bereid om je verder te helpen. Een extra uitdaging voor mij is, dat ik weinig kennis en inzicht in deze industrie heb. Dit maakt het voor mij ook weer extra leuk en leerzaam om iedereen zijn verhaal aan te horen en langs te gaan bij de verschillende locaties. Ik denk dat ik bij FMI ImProvia op de marketingafdeling veel kan leren en mezelf verder kan ontwikkelen op het gebied van marketing.