Jeroen Beerens vertelt zijn verhaal

Na één maand in dienst

Jeroen blikt terug op zijn eerste maand bij FMI ImProvia. Hij neemt je mee in zijn welkom en werkzaamheden. Daarnaast kijkt hij naar de toekomst bij FMI ImProvia. 

 

 

In december 2021 ben ik gestart voor Smart Industry Solutions binnen FMI ImProvia. Hiervoor heb ik gewerkt als Mechanical Innovation Engineer, waar ik vooral te maken had met de ontwikkeling van nieuwe apparatuur. Al een tijd was ik op zoek naar iets anders, een plek waar ik mezelf verder kan ontwikkelen. Ik kwam in contact met een van de medewerkers van FMI ImProvia en raakte enthousiast.

Er vonden open en eerlijke gesprekken plaats, dat vond ik erg positief. Binnen FMI ImProvia trok de consultancy me het meeste aan. Meer gericht op hoofdlijnen, maar nog steeds dichtbij de techniek. Waarbij we samen resultaatgericht te werk gaan, voor meerdere klanten tegelijk. Werkzaamheden waarbij ik mijn technische competenties ook mijn soft skills verder kan ontwikkelen, door ook mee te denken over bijvoorbeeld sales en strategie.

Ik werd warm ontvangen de eerste weken. Er werd tijd vrij gemaakt om me alles te vertellen over het bedrijf zelf. Ik kreeg een mentor toegewezen die me verder wegwijs heeft gemaakt. Dit vond ik fijn. Ik ben direct begonnen met het ontwikkelen van slimme producten op het gebied van sustainability, de uitwerking van de verdere strategie en met werkzaamheden voor een opdrachtgever. Ook in de toekomst blijf ik verschillende werkzaamheden met elkaar combineren, dit dynamische karakter van de baan spreekt mij erg aan. Bovendien kan ik mezelf verder ontwikkelen, zodat ik in de toekomst nieuwe uitdagingen kan blijven aangaan.