Ontvang de whitepaper of maak een afspraak

Meer weten over CE-markering voor machineveiligheid?

Tijdens de webinar ‘CE-markering bij wijziging van machines: Grijs gebied. Of toch niet?’ hebben onze experts Bart Clauw en Maurice van Ginneken u meer verteld over de CE-markering voor machineveiligheid in de maakindustrie. Ook het implementeren van wijzigingen kwam aan bod. We willen u graag bedanken voor uw aanwezigheid tijdens deze webinar en hopen dat we u waardevolle informatie en verhelderende inzichten hebben gegeven. 

Whitepaper machineveiligheid

Wilt u graag nog meer weten over CE-markering bij het wijzigen van machines, en de procedures die u daarbij moet volgen? In onze whitepaper ‘Machineveiligheid - Het grijze gebied tussen CE en Arbo’ gaan we nog verder de diepte in dan we tijdens de webinar konden doen. Hierin zetten we alles wat u moet weten helder op een rij. U kunt de whitepaper gratis downloaden via onderstaand formulier. 

Stuur mij de whitepaper over machineveiligheid

Meer weten? Neem contact op!

FMI ImProvia beschikt over experts op het gebied van machineveiligheid in de maakindustrie. Heeft u vragen over CE-markering, wijzigingsprocedures, machineveiligheid of heeft u een andere vraag? Aarzel niet om contact op te nemen met één van onderstaande experts. Ze beantwoorden graag uw vragen. 

Bart Clauw
Engineering
bart.clauw@fmi-improvia.com
T +31 6 - 50 25 28 64  

Maurice van Ginneken
Project Management 
maurice.van.ginneken@fmi-improvia.com
T +31 6 - 55 68 85 67