Kom werken als engineer

Houd jij van uitdaging en afwisseling, zodat je met alle facetten van engineering te maken krijgt? En wil je alles uit techniek halen wat erin zit? Dan vind jij bij FMI ImProvia wat je zoekt! Wij hebben kortdurende én lange projecten bij toonaangevende opdrachtgevers in heel Nederland – en soms ook daarbuiten. Ontdek hier wie wij zijn en wat we doen. Vertel jij ons binnenkort hoe je jouw technische kennis voor onze klanten gaat inzetten?

Kansen om te groeien in een inspirerende omgeving

Bij FMI ImProvia hoef je niet bang te zijn dat je je verveelt. Je werkt aan uiteenlopende projecten bij een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Projecten die ertoe doen in Nederland, maar soms ook daarbuiten. Heb je een vraag of loop je ergens tegenaan? Je kunt altijd sparren met een collega of met je teamleider. En wil je je verder ontwikkelen, dan zijn er volop mogelijkheden voor opleiding of certificering. 

Altijd een opdracht die
bij jou past

Techniek is heel veelzijdig. En dat zijn onze opdrachten ook. Van chipmachines tot huishoudelijke apparatuur. Van grote bruggen tot de treinstellen die er overheen rijden. Van robots tot productielijnen. Bij FMI ImProvia kijken we naar jouw interesses en jouw drive en daar stemmen we zoveel mogelijk jouw opdrachten op af. Zodat jij elke dag weer met plezier begint aan jouw uitdaging: vandaag werken aan de techniek van morgen.

Maak kennis met je collega’s!

Bij FMI ImProvia werk je weliswaar vaak op locatie aan een opdracht, maar ben je ook onderdeel van een hecht team van 180 engineers. Je krijgt alle vrijheid om te laten zien wat je in huis hebt, maar kunt altijd sparren met een collega. Bovendien zijn er regelmatig leuke bedrijfsuitjes en gezellige borrels, en kun je iedere maand deelnemen aan een kennissessie. Maak hieronder alvast kennis met een paar van onze engineers en ontdek waarom werken bij FMI ImProvia leuk en uitdagend is.

Lift Your Career

Lift your career!

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Waar ga jij jouw kennis inzetten?

  • Momenteel zijn er geen items aanwezig.