Ben jij klaar om mee te bouwen aan de techniek van morgen?

Werken als Electrical Engineer

Jij leeft voor techniek. Al van jongs af aan stroomt het engineersbloed jou door de aderen. Voor nieuwe technische snufjes mogen ze je ‘s nachts wakker maken en waar anderen op verjaardagen kletsen over het weer, begin jij gerust een gepassioneerd betoog over technologie. Techniek is ook gewoon de mooiste bedrijfstak om in te werken (vinden wij)! FMI ImProvia zoekt mensen zoals jij. Engineers die klaar zijn voor een uitdagende baan met veel vrijheid, veel afwisseling én een open werksfeer.

Bekijk de film van Sietske

Eén van onze collega's vertelt in deze video meer over haar werk als Engineer bij FMI ImProvia in Drachten. Dit doet zij in één van de afleveringen van Vrouwen in de Techniek. 

Met meerdere vestigingen en specialismen bieden wij flink wat afwisseling. We werken voor mooie opdrachtgevers, maar hebben ook interne projecten voor de andere bedrijven binnen onze groep. Je bent betrokken van ontwerp tot realisatie van projecten. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor vitaliteit. Maar bovenal geloven wij in de kracht van samenwerking. Samen bedenken, samen ontwikkelen en samen successen vieren!